•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ivan Kaye

Ivan Kaye je britanski glumac. Igrao je Dr. Jonathan-a Leroy-ja u ostvarenju EastEnders, ali i lik po imenu Bryan u “The Green Green Grass”. Sada igra Ludovico-a Sforza u “The Borgias”.

Filmografija:

Assassination Games (2011) - Polo Yakur

The Borgias (2011) - Ludovico Sforza

"The Bill- (2010) - Alan Wilcocks

The Green Green Grass (2005-2009) - Bryan the herdsman

Self Portrait (2005) - Burton

Control (2004) - Norton

Layer Cake (2004) - Freddie Hurst

EastEnders (2003-2005) - Dr. Jonathan Leroy

Inside the Mind of Paul Gascoigne (2003) - Narrator

London's Burning (2002) - Jimmy Watts

Trial & Retribution VI - Bob Brickman

Lenny Blue (2002) - DI Featherstone

Dinotopia (2002) - Catrone

Casualty (2001) - Guy

The Armando Iannucci Shows (2001)

Bad Girls (2000-2001) - Charlie Atkins

The Peter Principle (2000) - Paulo

A Dinner of Herbs (2000) - Dan Bannaman

Sunburn (2000) - Kidnapper

Metropolis (2000) - Hector

Faith in the Future (1998) - Mark

Microsoap (1998) - Roger

Solomon (1997) - Abenijah

Cold Comfort Farm (1995) - Reuben Starkadder

Pozorišni rad:

The Rocky Horror Show (1991) - Eddie, Dr. Scott

Podeli:



Preporucujemo

Holivudski glumci Džon Sevidž i Lazar Rokvud gosti 6....
Svakog utorka snižena cena ulaznice i besplatno Lemonade...
Vatrena završnica Sloter festivala: Horor projekcije za...
Selekcije Novi evropski dokumentarni film i Eco Dox na 31....
Selekcije „Europe 4 Kids”, „Best of Europe” i...
SUPSTANCOM I POKLON MURALOM ZAOKRUŽENO FINALE SLOTER...
Svečano otvoren 11. Bašta Fest
Umetnicko slikanje sa ljubimcima na terasi CineStara u...
Filmovi „Još jedan dan“ Radivoja Bukvića i „Ruski...
ZLATNA MACOLA ZA FILM SUPSTANCA
11. Bašta Fest – izveštaj sa trećeg festivalskog dana
Žarko Laušević posthumno dobitnik nagrade „Specijalni...
MONODRAMA TIHOMIRA STANIĆA ,,DETINJARIJE” I PRVA NEDELJA...
Dodelom nagrada i projekcijom filma “Za danas toliko”...
Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!
Anica Dobra, Fedon Papamihael i Ademir Kenović laureati...
Repertoari Cineplexx bioskopa u Nišu od 3. do 9. jula
Drugog dana Bašta Festa prikazano devet filmova iz osam...
Konkurs za prijavu filmova na 18. Festival srpskog filma...
Doljevac domaćin spektakla: Premijera „Supstance“ i...
Jelena Gavrilovic na dodeli filmskih nagrada u Londonu
Novi filmovi u julu u CineStar bioskopima (Do zadnjeg daha,...