•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao je novi trailer za Hobbita!

Stigao je najnoviji trailer za drugi deo Hobbit trilogije, film Hobbit: The Desolation of Smaug reditelja Petera Jacksona. Martin Freeman vraća se u ulogu Bilba Bagginsa, Ian McKellan je i opet Gandalf, a Cate Blanchett reprizira svoju ulogu Galadriel. Glas zmaju Smaugu daje Benedict Cumberbatch.

Drugi trailer fokusira se na pokušaj patuljaka Erebora da vrate svoj dom i svoje zlato koje čuva zmaj Smaug i uključuje puno borbi mačevima, ali i lukovima i strelama koje koriste Orlando Bloom kao Legolas i Evangeline Lilly kao Tauriel.

U videu Bilbo Baggins takođe nabasa na posebnu dragocenost iz trilogije Gospodar prstenova, ali odluči to zatajiti Gandalfu (McKellan). Manje vidimo samog Smauga, ali prvi put čujemo njegov glas, odnosno glas fantastičnog Benedicta Cumberbatcha koji zove Bilba da se prestane skrivati i dođe na svetlo.

Roman Hobbit hronološki prethodi Tolkienovoj kultnoj trilogiji Gospodar prstenova, čiju je megauspešnu filmsku franšizu takođe snimio Peter Jackson. Prvi deo imali smo prilike videti u decembru 2012. dok se nastavak očekuje 13. decembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu