•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao prvi teaser za Deadpool 2

Ljubitelji Ryana Reynoldsa i njegovog filma Deadpool mogu početi sa slavljem jer je danas objavljen teaser za nastavak ovog već danas kultnog hita iz 2016. godine koji je na jedno mesto okupio romansu, crnu komediju, film o superheroju, dobre glumce i nizak budžet.

U teaseru koji je naslovljen kao "No Good Deed" ili "Nema dobrog dela", Reynoldsov karakter Wade Wilson nakon što primeti narušavanje reda i mira trči u zatvorenu telefonsku govornicu kako bi obukao odelo Deadpoola.

Presvlačenje se odvija uz muziku iz "Supermena" kompozitora Johna Williamsa,a nakon poprilično dugog procesa i konačnog priskakanja u pomoć, Deadpool shvata da je reagovao presporo, što superheroj pokušava da "ublaži" na svoj originalan način.

Iako nije precizirano kada bi se nastavak mogao pojaviti u bioskopima, sigurno je da će biti okićen istom vrstom humora kao i originalni Deadpool.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu