•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao trejler za četvrtu sezonu najjezivije Netflixove serije

Napokon je stigao zvanični trejler za dugo očekivanu četvrtu sezonu serije You, čiji prvi deo izlazi sledećeg meseca.

Poslednji put kad smo videli Džoa Goldberga (Pen Badglej), bežao je iz zemlje nakon što je ubio svoju ženu Love (Viktoria Pedreti), spalio njihov dom kako bi lažirao svoju smrt te sina dao na usvajanje kako bi mogao pobeći u Francusku i pronaći Mariene (Tati Gabriele).

U četvrtoj sezoni pretvara se da je londonski profesor po imenu Džonatan Mure I već je pronašao "novu ekipu otmenih prijatelja", kao i potencijalnih žrtava.

Netflix kaže da to uključuje "lojalnu direktoricu umetničke galerije" Kejt, studentkinju književnosti Nadiu, "nepoštenog autora" Risa, divlju aristokratsku socijalistkinju Phoebe i njenog dečka Adama, preduzetnicu Sofie i njenog "introvertiranog brata", pisca Simona, privilegovanu oksfordsku studentkinju Gemu i bivšeg sportistu Konija.

"Prva sezona bila je klasični triler o uhođenju koji je nudio izvrnut pogled na proverene rom-com trope, druga sezona imala je više osvetnički motiv i izazivala je tradicionalna ljubavna očekivanja, a treća sezona bacila je Džoa u triler, gotovo noir iz predgrađa, zajedno s razigranim susedima. S četvrtom sezonom You se pretvara u čistu misteriju ubistva a la Agata Kristi. Drugim rečima, Džoov život će postati puno komplikovaniji, hteo on to ili ne", stoji na Netflixovoj platformi Tudum.

Uz Badgleyja u četvrtoj sezoni You glumiće Šarlot Riči, Lukas Gejdž, Ed Spelirs, Tili Kiper, Ami-Lajg Hikman, Nisi Lin, Aidan Čeng, Bred Aleksander, Ozioma Venu i Eve Ostin.

Sezona će se emitovati u dva dela, s premijerom prvog dela 9. februara, a drugog dela 9. marta.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...