•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izdat nalog za hapšenje Bila Kozbija

Čuveni komičar Bil Kozbi biće uhapšen, nakon što je protiv njega podignuta optužnica za seksualni napad iz 2004. godine, prenose mediji.

Kako je objavilo tužilaštvo Pensilvanija, Kozbi se tereti za napad i nanošenje povreda Andrei Konstand, bivšoj radnici Univerziteta Templ.

Sumnja se da je nju Kozbi drogirao i seksualno zlostavljao u Filadelfiji. U pitanju je prva sudska optužnica protiv Kozbija, nakon niza optužbi koje su tokom 2014. protiv njega izrečene za veći broj seksualnih napada u poslednjih nekoliko decenija.

Kozbi je pod zakletvom rekao da je sa Andreom Konstand imao seksualni odnos uz uzajamni pristanak. Više od 50 žena je istupilo u javnost i optužilo Kozbija (78) za napade ili nepristojno ponašanje.

Njih 35 je svoja svedočanstva zajedno dalo za julsko izdanje „Njujork magazina“, da bi se negde u isto vreme pojavila informacija da je i sam Kozbi u jednom pravnom dokumentu priznao da je svojevremeno dao sedative jednoj ženi kako bi imao seks sa njom.

Jedan od omiljenih „TV očeva“ iz vremena kada je tumačio lik doktora Hakstabla u legendarnom „Kozbi šou“, na neke od optužbi odgovorio je kontratužbama.

Podeli:



Preporucujemo