•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iščekivani filmovi koji su odloženi za 2022. godinu

Korona virus je umnogome poremetio datume snimanja i bioskopske premijere raznih iščekivanih filmova. Ove godine nas ipak očekuje još puno novih naslova, iako nije sigurno da li ćemo ih gledati u nekoj bioskopskoj sali ili udobnosti svog doma, a neki od njih su novi film o Džejmsu Bondu, nastavak serijala Nemoguća misija i Black Widow. Kada su u pitanju naslovi odloženi za narednu godinu, o njima pročitajte u nastavku.

Deep Water – 14. januar

Možda vam naziv nije poznat, ali u pitanju je ostvarenje zbog kog je i započela veza Bena Afleka i Ane de Armas, koja se nastavila u tabloidima. Ono što je ironično je da njih dvoje glume bračni par sa vrlo problematičnim odnosom.

Morbius – 22. januar

Nakon uspeha Venoma sa Tomom Hardijem, Soni je najavio da će još jedan negativac iz Spajdermenovog univerzuma dobiti svoj solo film, a u pitanju je vampir Morbius. Tumači ga Džared Leto, a umesto najavljene oktobarske premijere, moraćemo da sačekamo do januara.

Death on the Nile – 11. februar

Kenet Brana još jednom režira film o Herkulu Poarou, koga i tumači ponovo, a još jednom je okupio ekipu veoma poznatih i popularnih glumaca, među kojima su Gal Gadot, Armi Hamer, Anet Bening i Leticija Rajt.

Uncharted – 11. februar

Film koji je trebalo da stigne na leto ove godine predstavlja dugo očekivanu filmsku adaptaciju serijala video igara istog naziva. Nakon dugog traženja, glavni lik Nejtana Drejka tumači Tom Holand, koji traži sve više načina da bude poznat kao neki drugi lik osim Pitera Parkera.

Minions: The Rise of Gru – 1. jul

Za one koji nisu fanovi serijala, malo je teže opisati vremensku liniju koju prati, ali jednostavno – vraćaju se malci i vraća se Stiv Karel. To je ono najvažnije i, uz simpatičnu animaciju, nadamo se da će film biti bolji od svojih prethodnika koji su moramo reći bili izvrsni.

The Unbearable Weight of Massive Talent – nepoznat datum

Ne znamo da li ste čuli za ovaj film ali, ukoliko ste fan Nikolasa Kejdža, zvuči kao nešto što ne treba propustiti. On u njemu tumači sebe, imenom i prezimenom, dobija poziv na jednu žurku na kojoj za milion dolara treba da ponovi svoje najpopularnije uloge sa velikog platna. Usput shvata da će njegova žena i ćerka biti u opasnosti ako to ne učini.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...