•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

JEDAN SASVIM NORMALAN DEČKO A.S. (25) u bioskopima od 15.10.

Istinita priča o tragičnoj pljački menjačnice pod nazivom Jedan sasvim normalan dečko A.S. (25) počeće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 15. oktobra. Bioskopski život započeće odmah nakon projekcije u takmičarskom programu ovogodišnjih Niških filmskih susreta.

Milena Grujić je režirala diplomski film po svom scenariju, inspirisanom istinitim događajima koji su se odigrali pre nekoliko godina u jednom beogradskom naselju. Nakon pljačke menjačnice, Sale i Andrej (Vladimir Gvojić i Nikola Šurbanović) beže u zgradu u kojoj ostaju opkoljeni u stanu strane studentkinje.

Rediteljki Mileni Grujić ovo je diplomski film, u klasi Srdana Golubovića, a film je urađen u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti.

Podeli:



Preporucujemo