•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

JEZIVI HOROR "KEVA" OD 13. JUNA U SVIM BIOSKOPIMA

OSKAROVKA OKTAVIJA SPENSER, KAKVU DO SADA NISTE VIDELI, U ULOZI KEVE "KOD NJE SU SVI DOBRODOŠLI, ALI MNOGO SREĆE PRI POVRATKU KUĆI".

Za sve ljubitelje horor žanra, za one koji uživaju u filmu punom napetosti i neočekivanih, jezivih obrta, iz Blumhouse studija stiže nam jedan od najstrašnijih filmova godine "KEVA" (MA)!
Ukoliko ste dovoljno hrabri da se suočite sa strahom i smeli da zavirite u najmračnije tajne iskrivljenog uma, bićete oduševljeni ovim filmom koji nam predstavlja producent kultnih horora "Beži!" i "Noć veštica"!

Od četvrtka, 13. juna film "KEVA" biće na redovnim repertoarima bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Novi Pazar, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i putem mobilne opreme.



Oskarovka Oktavija Spenser tumači lik Su En, žene koja živi mirnim i povučenim životom u malom gradu u Ohaju. Jednoga dana, tinejdžerka Megi, koja se tek doselila u grad, zamoli Su En da kupi alkohol za nju i njene drugove i Su En to doživi kao šansu da stekne nove, mlade prijatelje. Ona nudi tinejdžerima mogućnost da piju alkohol a da posle ne voze do kuće tako što ih poziva u svoj podrum. Ali, postoje određena pravila: jedno uvek mora ostati trezno, nema psovanja, nikad ne ulaziti u kuću i obraćati joj se sa “Keva”! Ali Kevina ljubaznost počinje da prelazi u opsesiju, pa san o dobrom provodu postaje noćna mora ovih tinejdžera. Kevin podrum od najboljeg mesta u gradu postaje najstrašnije mesto na svetu.

Podeli:



Preporucujemo