•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

JUBILARNI 15. KIDS FEST PORUČUJE "Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo"

Tradicija održavanja dečijeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika, uvek zanteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj, to i zahteva!
Najpoznatija dečija filmska manifestacija KIDS FEST održaće se jubilarni 15. put po redu od 14. do 20. oktobra, u bioskopima širom Srbije, a u okviru brižljivo odabranog filmskog programa biće prikazano 19. najkvalitenijih filmskih ostvarenja.

Upečatljivim sloganom "Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo" 15. KIDS FEST pridružuje se celom svetu u proslavi jubileja, slaveći veliki istorijski događaj - punih 50 godina od prvog sletanja na Mesec. Inspirisani ovim jedinstvenim korakom, temama Meseca, udaljenim planetama, malim stvarima, ali velikim delima ovogodišnji dečiji filmski festivala ima za cilj da prikaže poučne filmove sa istinskim porukama.

Svih sedam dana znatiželjna publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u oviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg KIDS FEST-a biti prisutni filmovi iz Francuske, Belgije, Italje, iz zemalja severne Evrope, Švedske, Danske, Estonije, ali i iz Sjedinjenih Američkih Država.
Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i predhodnih godina KIDS FEST je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina.)

Domaćin 15. KIDS FEST-a i ove godine biće Kombank Dvorana, a u Beogradu dečiji filmski festival održaće se i u bioskopima „Cineplexx Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Cineplexx BIG“ „Roda Cineplex“, „Tuckwood“, bioskop ,,Fontana’’ i „Cine Grand Capitol park Rakovica“, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok će u Nišu centri dešavanja festivala biti bioskopi „Vilin grad“ i „Cineplexx Niš“. I ove godine u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu posetioci će imati priliku da isprate festival u „Cinestar Cinemas“.
Pored pomenutih revija filmova 15. KIDS FEST -a održava se i u preko 30 gradova širom Srbije.

Program festivala biće objavljen 17. septembra, a sve informacije o festivalu moći će da se pronađu na zvaničnom sajtu KIDS FEST-a (www.kids-fest.com)

Podeli:



Preporucujemo