•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jack Nicholson u 75. više nema energije za žene i žurke

Glumac Jack Nicholson nedavno je proslavio 75. rođendan i konačno priznao da u tim godinama zaista više nema energije za žene.
Ne poriče da se zabavljao sa mnogo njih, kaže čak i prebrojne žene. Šta više, to je uvek voleo i ne srami se, ali ide mu na živce što ga nazivaju ženskarošem.

“Ja sam ekstremna osoba. Kada mi neko kaže: 'Jack ti si običan ženskaroš', ne bunim se. Ali život žigola i u životu i u literaturi nekako uvek završi loše i toga se bojim. Stoga, nekoliko zadnjih filmova koje sam snimio, ponašao sam se jako čedno. Posle snimanja bih odlazio u hotelsku sobu i doslovno je nisam napuštao. Nemam više energije za zabavu posle snimanja pa tako ni za žene koje su bile sastavni deo tih zabava. A nekada nije bilo tako. Ako smo snimali u Londonu, moj 'zadatak' posle snimanja bio je obilaženje svih žurki u gradu i osvojanje njegovih žena” – ispričao je glumac.

Još nešto žali, a to je što je u životu tako često bio ljut. Uveren je da bi bio puno srećniji da je sa vremenom naučio kontrolisati svoje napade besa i više se smejao.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...