•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jackie Chan kupio novi avion vredan 20 miliona dolara

Poznati glumac Jackie Chan postao je vlasnik privatnog aviona Legacy 500 za koji je izdvojio 20 miliona dolara.

Ranije ove godine je Chanu dostavljen novi poslovni avion Embraer Legacy 500, ali to nije jedini koji je u njegovom vlasništvu. On je 2012. godine kupio Embraer Legacy 650, tako da sada ima zavidnu flotu. Chan je brand ambasador brazilske kompanije koja proizvodi avione.

"Legacy 500 poseduje savremenu tehnologiju i dizajn kojim je maksimalno povećana udobnost putnika i smanjena potrošnja goriva", izjavio je predsednik i direktor kompanije Embraer Executive Jets Marco Tulio Pellegrini.

Chan je veoma srećan zbog kupovine nove "igračke".

"Uzbuđen sam zbog novog aviona, koji je remek-delo. U proteklih nekoliko godina mi je moj Legacy 650 doneo brojna iskustva, omogućio mi je da se bavim svojim poslom širom sveta. Siguran sam da će performanse novog Legacyja 500 premašiti moja očekivanja i da će avion postati udoban pokretni dom i ured", rekao je Chan.

Glumac će avion Legaxy 650 koristiti za prekookeanske letove, dok će Legacy 500 biti korišćen za kraća putovanja.

Kompanija omogućava kupcima da sami izaberu kako će izgledati unutrašnjost aviona.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu