•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jafet Koto preminuo u 81. godini

Zvezda filmova “Osmi putnik” i “Džejms Bond: Živi i pusti druge da umru”, Jafet Koto umro je u 81. godini.

Vest o smrt je potvrdio njegov agent, a tužnu vest prvo je objavila njegova udovica Tesi Sinahon na društvenoj mreži Fejsbuk. Jafet se ženio tri puta, a iza sebe je ostavio šestoro dece.

Najpoznatija uloga američkog glumca bila je uloga zlikovca u kultnom filmu iz 1973. godine “Live And Let Die”, gde je igrao Harlemskog narkobosa, gospodina Velikog. Uloga po kojoj ga mnogi pamte je iz serije “Odeljenje za ubistva”, gde je ostvario sjajnu rolu kao načelnik policije Al Điraldelo. Nakon njegovog uspeha u Džejms Bondu, izabran je za glavnog inženjera Parkera u kultnom naučno-fantastičnom horor filmu Alien 1979. Jafet je, takođe, glumio zajedno sa Arnoldom Švarcenegerom u naučno-fantastičnom filmu, The Running Man (1987), kao borac otpora Vilijem.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...