•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jake Abel

Džejk Abel (18. novembar 1987. godine, Ohajo, SAD) će uskoro glumiti u drugom filmu serijala Percy Jackson: Sea of Monsters (režija Thor Freudenthal) čiji je prethodnik Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief (režija Christopher Columbus) zaradio više od 230 miliona dolara.

Prvu ulogu je dobio 2008. godine u Strange Wilderness (producent Adam Sandler, glumi Stiv Zahn), a vrlo brzo usledili su Flash of Genius (režija Marc Abraham, glume Greg Kinnear, Alan Alda, Dermot Mulroney i Lauren Graham) i nezavisni Tru Loved (režija Stewart Wade, glumi Jane Lynch).

2010. godine je snimio The Lovely Bones (režija Peter Jackson, glume Mark Valberg, Rejčel Vajs i Saoar Ronan) prema romanu Elis Sebold.

2011. godine glumio je u I Am Number Four (režija D.J. Caruso, glume Alex Pettyfer, Timothy Olyphant i Dianna Agron).

Na televiziji je glumio u serijama "ER", "CSI: NY", "Grey’s Anatomy" i "Supernatural".

Abel je odrastao u Ohaju i bavio se pozorišnom glumom. Pošto se preselio u Južnu Karolinu, pohađao je časove improvizacije u Charleston Stage Theater. Zatim se preselio u Los Anđeles i usavršavao u The Groundlings.

Džejk Abel danas živi u Los Anđelesu.

Filmografija:
2013 Percy Jackson: Sea of Monsters (post-production)
2013 The Host
2011 Grey's Anatomy (TV series)
2011 Inside (TV series)
2011 I Am Number Four
2009-2010 Supernatural (TV series)
2010 Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2009 The Lovely Bones
2009/I Angel of Death
2009 ER (TV series)
2009 CSI: NY (TV series)
2009 Good Girl (short)
2009 18 (short)
2008 Life (TV series)
2008 Flash of Genius
2008 Kickstand (short)
2008 Tru Loved
2008 Strange Wilderness
2007 CSI: Miami (TV series)
2006 Cold Case (TV series)
2006 The Suite Life of Zack and Cody (TV series)
2005-2006 Threshold (TV series)
2005 Go Figure (TV movie)

Podeli:



Preporucujemo

Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...
52. FEST U CINEPLEXXU
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara
Prijatelji u Nišu
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....
Velika pretpremijera filma DINA DRUGI DEO u Cinestaru
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije 30....
Prijava filmova / dramskih serija za programe 30. Sarajevo...