•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James Cameron širi 3D biznis na Kinu

Cameron-ova firma Cameron Pace Group i novi kineski partneri planiraju razviti naprednu opremu potrebnu za nastanak što boljih filmova u 3D formatu. Trenutno je na kineskom filmskom tržištu zabelžen značajan rast potražnje za filmovima 3D formata. Brojni holivudski filmaši su planirali osvojiti kinesko filmsko tržište, ali to im nije preterano polazilo za rukom.

- Budućnost filmske industrije leži u 3D-u i verujemo da se ta budućnost nalazi upravo u Kini, izjavio je James Cameron za jednu novinsku agenciju.

Ranije ove godine kineske vlasti su objavile da će dopustiti prikazivanje dodatnih 14 stranih filmova pod uslovom da su kreirani u 3D-u, namenjenom prikazivanju na velikim ekranima u formatu imax. Kineska filmska industrija je ostvarila rapidan porast prihoda u proteklih nekoliko godina. Upravo zbog te činjenice animatorski studio Dreamworks najavio je planove o koprodukciji filma 'Kung Fu Panda' zajedno s kineskim partnerima. Dreamworksova mašinerija također planira otvoriti zabavni kompleks u Kini.

U aprilu je kompanija Walt Disney izjavila da planira ući u koprodukciju za film 'Iron Man 3' s pekinškom firmom DMG Entertainment.

Kina je mesto na kojem možemo početi stvarati svoj drugi dom, izjavio je Cameron.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...