•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James Cameron kaže da Avatar 2 mora da zaradi dve milijarde dolara da bi pokrio troškove snimanja

Avatar 2 je definitivno jedan od najiščekivanijih filmova a nije veliki šok da je snimanje nastavka bilo dosta skupo.

Režišer filma, James Cameron, je u intervjuu za GQ otkrio koliko film treba zaraditi da bi pokrio troškove snimanja. Naime, dugoočekivani nastavak “je vrlo jebeno skup” kako on kaže te iako nije otkrio tačnu brojku, kaže da film mora postati “treći ili četvrti film s najvećom zaradom u istoriji.

Cameronov originalni Avatar je film s najvećom zaradom u svetu s 2,9 milijardi dolara. Slede Avengers: Endgame (2,7 milijardi dolara) i Titanic (2,1 milijardi dolara). Ako prevedemo izjavu Camerona, Avatar: The Way of Water mora zaraditi najmanje 2 milijarde dolara da bi pokrio troškove snimanja.

Ako želi ostvariti profit, moraće početi rušiti neke ozbiljne rekorde na blagajnama. S obzirom na veliki uspeh originalnog Avatara, nije nemoguće da bi nastavak mogao doneti tako velike brojke. Naravno, vredi istaknuti da je od tog prvog filma prošlo više od 10 godina.

Podeli:



Preporucujemo