•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James Gunn nagoveštava da ćemo u Guardians 3 saznati poreklo Rocket-a

James Gunn je na Twitter doneo objave koje će nas naterati da gledamo neke od njegovih najvećih filmskih hitova, konkretno Guardianse. Njegov komentar nudi dobre vesti za fanove najdlakavijeg člana ovog tima. Prema Gunnu, na Rocket Raccoonu će biti glavni fokus Guardians-a u Galaxy Vol. 3.

Rocket, hodajući rakun iz svemira koji voli mehaniku i eksplozije, mogao je da bude potpuno komična figura, ali Gunn, koji je napisao ili ko-napisao oba Guardian filma, uspeo je da unese značajnu količinu prizemnosti u usamlјenu malu dlakavu loptu. I, kako je rekao jednom obožavaocu na Twitter-u, to nije slučajno.

Priča o Rocket-ovom poreklu još nije istražena u filmovima, ali u stripovima su on i čitav niz drugih pričajućih životinja hodali stvoreni da budu sluge i njegovatelјi, bolnim eksperimentisanjem i kibernetičkim uvećanjima. Gunn-ov Rocket imao je vrlo malo iskustva sa lјubaznošću, kako je objasnio u drugom tweet-u:

Rocket se do sada pojavio u Guardians of the Galaxy Vol. 1 i Vol. 2, kao i da je ima prilično značajnu ulogu u oba Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame, u kojima je postao dobar Thor-ov prijatelј. A Gunn je nagovestio da namerava da održi taj niz u Guardians of the Galaxy Vol. 3, rekavši: „Rocket je veliki deo onoga što se dešava u budućnosti.“

Guardians of the Galaxy Vol. 3 je još uvek u fazi predprodukcije, jer Gunn dovršava posao na Warner Bros.-ovom Suicide Squad-u, kako bi se pojavio u bioskopima 6. avgusta 2021. Još nema datum izlaska, a sa Marvelovim Cinematic Universe-om zakazanim više od dve godine pre vremena, to je sigurna opklada da nećemo videti sledeće Guardians-e barem do jeseni 2022. godine.

U međuvremenu možete da potražite Gunn-ov Twitter nalog za više sitnica o pravlјenju Guardians of the Galaxy Vol. 1, uklјučujući način na koji je dao Infiniti Stones priču o poreklu iako niko ko je radio na njemu nije znao da će se Infinity War dogoditi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...