•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James May i Richard Hammond snimili poslednje epizode emisije 'Top Gear'

Popularna automobilistička emisija "Top Gear" bliži se svom kraju, barem ona kakvu je svi poznajemo, tvrdi britanski Telegraph.

Telegraph je objavio da su voditelji James May i Richard Hammond snimili segmente preostalih neemitovarnih epizoda. To su obavili na Top Gearovoj stazi početkom ove nedelje.

Kada će epizode biti emitovane zasada nije poznato, ali ako je verovati spekulacijama, to bi se moglo dogoditi već ovog leta.

U poslednje vreme se mnogo spekuliše o budućnosti emisije Top Gear, a najviše se spominje izmenjena emisija u kojoj će svake nedelje biti različiti gosti. BBC navodno već nudi Mayu i Hammondu sedmocifrenu platu da nastave snimanje emisije, ali, još uvek nije poznato da li će na to pristati bez kolege Jeremyja Clarksona.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu