•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

James McAvoy preuzeo glavnu ulogu Joaquinu Phoenixu

Nakon dugo vremena reditelj M. Night Shyamalan je u bioskopima ponovno ostvario pogodak, a naravno govorimo o filmu koji se nedavno prikazivao u našim bioskopima, filmu Poseta. Ali na njegovom idućem projektu dogodio se veliki prevrat. Do sada najavljivana glumačka zvezda Joaquin Phoenix odustao je od glavne uloge u filmu.

Nije poznato zašto je tačno Joaquin Phoenix odustao od glavne uloge, ali objavljeno je samo kako nije uspeo da postigne dogovor sa studijom i stoga nije finalizirao svoj. Ipak, brzo mu se našla zamena u omiljenom glumcu "X-Men" franšize Jamesu McAvoyju, poznatom i po liku mladog profesora Charlesa Xaviera.

Novi film M. Nighta Shyamalana još uvek nije dobio svoj naslov, a po običaju poznati reditelj ne odaje nikakve detalje filma ovako rano u procesu produkcije. Kako izveštava The Hollywood Reporter, film će biti natprirodni triler, a produkcija je u skladu s poslednjim rediteljevim filmom, ranije spomenutim hororom "Poseta".

Naime, navodno će film imati mali budžet, a produkciju filma su preuzeli Jason Blum i Marc Bienstock. "Poseta" je imala budžet od samo 5 miliona dolara, a postigla je zaradu od preko 70 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama.

James McAvoy je završio snimanje na svojem poslednjem nastavku X-Mena, kojeg ćemo gledati idućeg leta, a od 25. novembra se u svetskim bioskopima prikazuje i Victor Frankenstein u kojem McAvoy glumi uz rame sa Daniela Radcliffa.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu