•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Japanci prave rimejk kultnog filma Ghost in the Shell

Tek što je holivudska obrada popularne mange “Ghost in the Shell” stigla u biskope, Japanci su najavili da rade na rimejku animiranog filmskog klasika.

Zbog činjenice da bela glumica - Skarlet Johanson - tumači junakinju japanske nacionalnosti, novi “Ghost in the Shell” u proteklih nekoliko meseci bio je uzrok brojnih kontroverzi, dok je poseta publike bioskopima bila izuzetno slaba.

Sasvim je moguće da je iz tog razloga studio “Production I.G” odlučio da snimi svoj film, koji bi trebalo da bude znatno bliži mangi od prvobitnog animea.

Na novom filmu radiće režiser Kenđi Kamijama, autor serijala “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex” objavjenog 2004. godine, i Šinđi Aramaki, tvorac animiranih filmova “Appleseed” i “Appleseed Ex Machina”.

Još nisu saopšteni nikakvi dodatni detalji u vezi a rimejkom, niti datum premijere, ali je sasvim sigurno da će ljubitelji popularne japanske franšize s nestrpljenjem čekati novi film.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....