•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jared Leto potvrdio reboot 'Trona'

Oskarovac Jared Leto potvrdio je svoju uključenost u reboot Disneyeve Tron franšize nakon što su procurile informacije koje su ga povezale s projektom. Međutim Leto je rekao kako su stvari još uvek "u ranoj fazi".

Glumac koga trenutno možemo gledati u filmu Blade Runner 2049 tako bi se mogao pridružiti još jednom projektu inspirisanom filmom iz 80-ih.

"Za mene je to takođe bio bitan film i smatram da ima puno potencijala u tom svetu, postoji puno toga što još treba ispričati.", rekao je Leto u razgovoru za Collider. "Apsolutno sam zainteresovan za to da pomognem na bilo koji način da se ta stvar oživi. To je nešto o čemu raspravljamo i čemu se veselimo. Ali još uvek je sve u ranoj fazi."

Za sada još nije poznato ko će biti članovi filmske i glumačke ekipe. Joseph Kosinski trebao je režirati treće poglavlje, ali je na kraju taj projekat stavljen sa strane. Nije poznato hoće li se Kosinski ipak primiti rediteljske palice, ali scenario namenjen za Tron 3 poslužiće kao inspiracija za novi Tron, a Leto će se naći u ulozi Aresa, koji je u tom scenariju imao ključnu ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...