•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jared Leto će se vratiti u ulogu Joker-a za Zack Snyder-ov Justice League

Jared Leto se vraća kao Joker na malo verovatno mesto - Oskarom nagrađeni glumac pojavitće se u Zack Snyder-ovom filmu Justice League, iliti The Snyder Cut, koji je trenutno u fazi izrade za HBO Max. Ovo se čini neobičnim mestom za povratak Leto-a kao princa zločina, s obzirom na to da se nije pojavio u bioskopskom izdanju filma kada je stigao 2017. To pokreće neka nova pitanja o tome koliko je novog sadržaja uklјučeno u Snyder-ov novi deo DC superherojskog tima.

Prema novom izveštaju, Jared Leto deo je Justice League ponovnih snimanja scena, za koje se navodi da se trenutno rade. To znači da će Leto snimati nove snimke za The Snyder Cut. Nikada se nisu pre pojavili izveštaji o Jared Leto-u koji je snimao nešto kad je Zack Snyder u početku snimao film pre nego što je napustio reditelјsku stolicu. Joss Whedon je preuzeo funkciju nakon što je Snyder napustio projekat, nadgledajući masovne prepravke i obimna ponovna snimanja. Snyder će vratiti njegovu prvobitnu viziju filma, koja će se sledeće godine prikazivati u četvorodelnoj mini seriji na HBO Max-u.

Nema reči o tome kako će Jared Leto-ov Joker uticati na zaplet. Zack Snyder ranije je rekao da je samo oko četvrtine onoga što je planirao bilo uklјučeno u bioskopsko izdanje. Leto je prethodno igrao ulogu u David Ayer-ovom Suicide Squad, koji se u bioskopims pojavio 2016. Uprkos tome što su ga kritičari u velikoj meri animirali, film je bio ogroman hit, uzevši 746 miliona dolara na blagajnama, pa čak i osvojivši Oskara. Ipak, Leto od tada nije ponovio ulogu. Umesto toga, Joaquin Phoenix glumio je u prošlogodišnjem samostalnom Joker-u, koji se održava izvan DCEU-a. Bio je izuzetno uspešan, zaradivši preko milijardu dolara, a Phoenix je osvojio nagradu za najbolјeg glumca na dodeli Oskara.

Ben Affleck (Batman), Ray Fisher (Cyborg) i Amber Heard (Mera) takođe su imenovani kao članovi glumačke ekipe koji se vraćaju na ponovna snimanja. Fisher-ovo uklјučivanje je vredno pažnje jer je dao vrlo javne komentare protiv Joss Whedon-a i Warner Bros.-a u vezi sa ponovnim snimanjima Justice League, što je dovelo do istrage i puno upiranja prstom na obe strane. Jon Berg i Geoff Johns navodno neće biti potpisani za producente u filmu The Snyder Cut. I Berg-a i Johns-a prozvao je Fisher, ali uklanjanje njihovih imena nije povezano. Pre se kaže da je to iz poštovanja prema Snyder-u i ostvarenju njegove vizije. Berg i Johns nadgledali su film za Warner Bros., kao i ponovna snimanja od strane Joss Whedon-a.

Trejler za Zack Snyder-ov Justice League objavlјen je tokom DC FanDome tokom letav a sada je izašao i novi trejler. Otkrio je najbolјi pogled do sada na Darkseid, koji će biti uklјučen u ovu novu verziju. Datum izdavanja trenutno nije određen, ali stići će negde 2021. Obavezno ćemo vas obavestiti kako budu dostupni neki novi detalјi.

Podeli:



Preporucujemo