•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jason Statham

Rođen u Sidenhamu, 12. septembra 1967. godine, Engleska, Džejson Statam je bio jedan od najboljih skakača u vodu u britanskoj reprezentaciji. Dok je trenirao u sportskom centru Kristal Palas, proganjale su ga filmske ekipe i fotografi, pa se na kraju sreo sa producentom filma Dve čađave dvocevke. Režiser filma Gaj Riči mu je dao prvu ulogu. Ponovio su sarađivali na filmu Sneč, gde je glumio pored Breda Pita i Benisija Del Tora. 2002. godine Luk Beson ga je izabrao za ulogu Frenka Martina u filmu Transporter. 2003. godine je glumio u rimejku filma Posao u Italiji i adrenalinskoj akciji Ubrzanje. Nakon toga je glumio u nastavku filma Transporter 2. 2008. godine Statam igra glavnu ulogu u filmu Rodžera Donaldsona The Bank Job (Pljačka). Nakon toga je usledila uloga u filmu Death Race, kao i u trećem delu franšize Transporter, te u filmovima Chev Chelios i Ubrzanje 2: Visoki napon.

Potom se udružio sa najvećim svetskim akcionim zvezdama u filmu Silvestera Stalonea The Expendables, nakon koga je usledio rimejk filma The Mechanic, u kome je originalno glumio Čarls Bronson.

Statam trenutno glumi uz Klajva Ovena i Roberta de Nira u trileru Elita ubica, snimljenom prema istinitom događaju. Takođe, trenutno snima film Parker, u kome su mu partneri Dženifer Lopez i Nik Nolt.

Filmografija:
???? The Expendables 3 (announced)
2013 Heat (pre-production)
2013 Hummingbird (post-production)
2013 Homefront (post-production)
2013 Parker
2012 The Expendables 2
2012/I Safe
2011 Killer Elite
2011 Blitz
2011 Gnomeo & Juliet
2011 The Mechanic
2010 The Expendables
2010 13
2009 Crank: High Voltage
2009 Transporter 3 Special Delivery: Transporters in the Real World (video short)
2008 Transporter 3
2008 Death Race
2008 The Bank Job
2007 War
2007 In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2006 Crank
2006 The Pink Panther
2005 Revolver
2005/I London
2005 Transporter 2
2005/II Chaos
2004 Cellular
2004 Collateral
2003 Call of Duty (Video Game)
2003 The Italian Job
2002 Red Faction II (Video Game)
2002 The Transporter
2001 Mean Machine
2001 The One
2001 Ghosts of Mars
2000 Turn It Up
2000 Snatch.
1998 Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Podeli:



Preporucujemo

Pierce Brosnan će glumiti u Sci-Fi trileru 'Youth'
Dragged Across Concrete (2018) (2018)
Premijera filma "Mulan" odložena za 21. avgust
Posle dva braka glumac se verio sa 38 godina mlađom
Film GRUDI u konkurenciji za nagrade Pulskog festivala
Preminuo legendarni komičar Carl Reiner
Objavljen tizer filma "Respect" posvećen životu Arete...
Keke Palmer će glumiti u trileru 'Alice' rađenom prema...
Kasting za "Gospodara prstenova", potrebni ljudi koji...
Jamie Foxx će u biografskom filmu da glumi Mikea Tysona
Michael Keaton bi mogao ponovo da glumi Batmana
TREĆI NASTAVAK KINGSMAN FRANŠIZE U BIOSKOPIMA OD 17....
"Otac" Srdana Golubovića u programu Pulskog festivala
Guillermo del Toro, Alejandro G. Inarritu pokrenuli su fond...
Will Smith otvoreno govorio o težini roditeljstva
Džoni Dep pozajmljuje glas u novoj seriji koja će se...
Italijanska filmska i televizijska industrija polako...
Lov na veštice (Heksejakt, eng. Witch Hunt) - Premijera...
Lionel Richie-ev mjuzikl 'All Night Long' u radovima...
Tom Hanks-ov ’Greyhound’ ima novi datum objavlјivanja
PROGLAŠENE NAGRADE 49. REVIJE FILMSKOG STVARALAŠTVA DECE...
Preminuo Žoel Šumaher, reditelj dva filma o Betmanu
Netflix potpisuje više naslova saradnje sa nigerijskom...
"Prohujalo sa vihorom" vraćen na repertoar uz napomenu da...
POČETAK RADA DRIVE IN BIOSKOPA NA ADI UZ FESTIVAL...
Ana de Armas i Wagner Moura igraju lјubavnike u novom...
Umro glumac Ijan Holm
Film 'Greenland' Gerard-a Butler-a izlazi u toku leta
Nikola Kojo napušta Srbiju?
Spremaju se novi "Pirati sa Kariba": Margo Robi igraće...