•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jedna od najseksipilnijih žena 20. veka napunila 62 godine

Nekad je bila seksi lepotica, a pogledajte je danas!

I danas je jedna od najlepših žena na svetu.

U pitanju je neponovljiva Kim Basinger.

Kimila Ann Basinger je američka filmska glumica švedskog, irskog i čeroki porekla. Zaslužila je ugledne filmske nagrade, dobitnica je Oscara i nalazi se na 12. mestu Playboyevog popisa najseksepilnijih žena 20. veka.

Rođena je 8. decembra 1953., a dobitnica je više nagrada, među kojima i Oscara za sporednu ulogu u filmu 'Poverljivo iz L.A.'.

Rođena je kao treće dete jazz muzičara i plivačice. Još od detinjstva je govorila da će biti glumica. U šesnaestoj godini je pobedila na takmičenju Miss Junior izvodeći pesmu iz mjuzikla 'My Fair Lady'.

Početkom sedamdesetih odlazi u New York gde počinje da radi kao model. Između snimanja i revija pohađala je časove glume, a u raznim klubovima je nastupala pod pseudonimom Chelsea.

Posle toga se seli u Los Angeles i glumi u serijama kao što su: 'Charlijevi anđeli' i 'Six Million Dollar Man'. Njena prva filmska uloga je bila u filmu 'Hard Country'. Pažnju na sebe je privukla kad se slikala za Playboy (1983), a ubrzo zatim dobija ulogu Bondove devojke.

Erotski triler "Devet i po nedelja" ju je vinuo u sam vrh liste najseksipilnijih žena na svetu. Kasnije su usledile krize i u privatnom životu, i promašena investicija od 20 miliona dolara u kupovinu gradića Braseltona.

U to vreme ulazi u brak sa Alecom Baldwinom, s kojim dobija jednu kćerku Ireland. Nakon njenog rođenja, počinje da pati od agorafobije (strah od otvorenog prostora) i povlači se iz javnog života, sve do uloge u filmu 'Poverljivo iz L.A.' (1997) za koji je dobila Oscara. Zahvaljujući toj ulozi postaje jedna od najplaćenijih glumica Hollywooda, ali kasnije se ponovno povlači i brak sa Baldwinom se raspada.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu