•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović (Lazarevac, 18. januar 1983) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

Jelena Gavrilović je rođena u Lazarevcu, 18. januara 1983. godine. Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Lazarevcu. Glumom i pevanjem je počela da se bavi još od đačkih dana. Po završetku treće godine Gimnazije u Lazarevcu upisala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Diplomirala je u klasi Vide Ognjenović i Ljuboslava Majera.

Prvu pozorišnu ulogu odigrala je predstavi Snoviđenje lazarevačkog Puls teatra. Za vreme i nakon završetka studija igrala je u Srpskom Narodnom pozorištu u Novom Sadu u predstavi “Šibanje”(postavljena 2004. godine). Svojim odličnim vokalom očarala je publiku „Pozorišta na Terazijama“ i „Ateljea 212“ u mjuziklima Brilijantin i Kosa. Članica je Zvezdara teatra.

Pored uloga u pozorištu ostvarila je zapažene uloge i u filmovima i televizijskim serijama. Prvu filmsku ulogu odigrala je u filmu Optimisti Gorana Paskaljevića, prepoznatljiva je po jednoj od glavnih uloga u filmu Srpski film Srđana Spasojevića.


Filmografija:
2000.-te
2006. Optimisti
2006. Princ od papira
2008. Na lepom plavom Dunavu
2008. Ulica lipa
2008. Poslednja audijencija
2009. Human Zoo
2009. Sve poruke su izbrisane

2010.-te
2010. Srpski film
2010. Miris kiše na Balkanu (TV serija)
2011. Cat Run
2011. Zlatna levica - priča o Radivoju Koraću
2011. Žene sa Dedinja

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Jelena Gavrilovic izazvala veliku paznju na premijeri svog...
CINEPLEXX VAM POKLANJA PUTOVANJA U NAJROMANTIČNIJE GRADOVE...
52. FEST U CINEPLEXXU
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara
CINEPLEXX NIŠ BIOSKOP VAM POKLANJA PUTOVANJE U LISABON
Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....
Odbrojavanje do Dana zaljubljenih je slađe uz romantične...