•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jelisaveta Orašanin igra u novoj seriji Dragana Bjelogrlića

'Kurir' saznaje da je supruzi Miloša Teodosića, koja je navodno u drugom stanju, namenjena uloga ljubavnice jednog od košarkaša koji su glavni likovi.

"Žigosani u reketu" baviće se sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijske sportske karijere započinju nov život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci.

Poznato je da će prva klapa serije pasti sredinom jula, i za sada su uloge dobili Aleksandar Radojičić, Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

U ekipi scenarista su Vladimir Kecamanović, Kosta Peševski i scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić, koji je između ostalog učestvovao i u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije "Bitange i princeze", dok će režiju potpisati neki od najboljih reditelja bivše Jugoslavije.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu