•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston: Nosiću bikini i sa 80 godina

Slavna glumica Jennifer Aniston, najpoznatija po ulozi Rachel u TV seriji "Prijatelji", izjavila je u intervjuu za "People" kako ne planira uskoro da odustane od dvodelnog kupaćeg kostima.

- Mogu biti prva osamdesetogodišnjakinja u bikiniju, prihvatam izazov - izjavila je Aniston (46) i dodala kako se ne slaže da se "treba odevati u skladu sa svojim godinama".

- Zašto ne? Ne bismo se trebali ničega odricati samo zbog godina - dodala je slavna glumica kojoj su četrdesete najbolje godine u životu.

Jennifer i dalje dobija glavne uloge u filmovima. Lani se udala za dugogodišnjeg dečka Justina Therouxa (44) a i dalje je jedna od najomiljenijih holivudskih zvezda.

- Bračni život je neverovatan. Stvarno uživam - priznala je slavna glumica, koja je nedavno podržala svog supruga na dodeli Critics' Choice Awards.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....