•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston i Adam Sandler ruše sve rekorde na Netflixu

Jennifer Aniston i Adam Sandler udružili su se u novoj komediji naziva "Murder Mystery" koja se počela prikazivati na Netflixu i već ruši sve rekorde gledanosti.

"Murder Mystery" je klasični detektivski film u kojem njujorški policajac Nick Spitz u ulozi Sandlera i njegova supruga Audrey koju glumi Aniston konačno uspevaju otići na dugo planirano evropsko putovanje.

Audrey upoznaje bogataša koji poziva nju i njenog supruga na porodično okupljanje na njegovoj jahti. Međutim, stvari će krenuti nizbrdo kada se desi smrtni slučaj, a Audrey i Nick postanu glavni osumnjičeni za ubistvo.

Film je premijerno prikazan 14. juna, a Netflix je saopštio kako je blizu 31 milion njihovih korisnika pogledalo film u prva tri dana, što "Murder Mystery" čini filmom sa najgledanijom premijerom ikada na američkom servisu. Do sada je ovaj rekord čuvao film "Bird Box" koji je premijerno prikazan prošlog decembra.

"Murder Mystery" je u prva tri dana prikazivanja pogledalo više od 13 miliona korisnika Netflixa u Americi i Kanadi i još 17 miliona korisnika širom sveta. Ukoliko nastave ovim tempom, Aniston i Sandler bi mogli biti zaslužni i za najgledaniji Netflixov film ikada.

"Murder Mystery" režirao je Kyle Newacheck, a prema scenariju Jamesa Vanderbilta. Pored sjajnog glumačkog dvojca, uloge u filmu ostvarili su i Luke Evans, Terence Stamp, Gemma Arterton, Dany Boon, John Kani i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu