•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston i Justin Theroux odgodili venčanje?

44-godišnja zvezda Jennifer Aniston i njen 41-godišnji verenik Justin Theroux već mesecima planiraju venčanje, ali izgleda da će par odložiti venčanje – samo na nekoliko meseci.

Justin i Jennifer venčaće se u letnim mesecima, ali jedino oko čega se ne mogu dogovoriti je veličina svadbenog slavlja. Jenn želi veliko venčanje, a Justin želi malu i intimnu ceremoniju, donosi Daily Mail. Venčanje su samo pomerili za nekoliko meseci, a oni se i dalje vole, poručio je izvor stranim medijima.

Jenn je trenutno zaposlena promocijom svog filma 'Call Me Crazy' u kojem se okušala u ulozi redateljke, a navodno ide i na tretmane kako bi povećala plodnot jer želi imati dete sa Justinom. Otuda i mrlje na leđima (od tretmana sa vrućim čašama tzv. cupping) koje su svi komentarisali kada se pojavila na premijeri filma u Los Angelesu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...