•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston plakala kada je pročitala priču o Angelini Jolie

Jennifer Aniston zaplakala je kada je pročitala kako je Angelina Jolie imala dvostruku mastektomiju nakon što je saznala da su joj šanse da dobije rak dojke 87 posto. Bivša supruga Brad Pitta duboko je bila ganuta delom Angeline Jolie i divi joj se na hrabrosti.

“Iznenadila se koliko je hrabra. Učiniti nešto toliko veliko za svoju porodicu nateralo je Jennifer da shvati kako Angelina, bez obzira na način na koji se spetljala sa njenim tadašnjim suprugom, jako voli Brada i njihovo šestero dece” – kazao je izvor blizak Jennifer Aniston.

Inače, Jennifer i sama radi na podizanju svesti o raku dojki, ali se i druži sa Christinom Applegate koja se takođe podvrgnula mastektomiji.

Izvor kaže i kako je Aniston poslala SMS-poruku podrške svom bivšem suprugu nakon što je pročitala priču o njegovoj zaručnici.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu