•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Garner se plaši prevare

Prelepa holivudska glumica Jennifer Garner ne prepušta ništa slučaju. Naime, kada je zbog posla van kuće, ona svog supruga glumca Bena Afflecka angažuje kao dadilju za njihovo troje dece.

Izvor blizak magazinu RadarOnline je saopštio kako Jennifer ne želi ništa da prepusti slučaju i kako kada ona ne može zbog posla da se bavi decom, tu ulogu prepušta suprugu Benu Afflecku.

“Kada zbog posla duže vreme nije kod kuće, Jennifer dadiljama daje plaćeno odsustvo, a na njihovo mesto angažuje Bena. Jennifer se dosetila da na ovaj način spreči Bena da izađe sa društvom i eventualno padne u iskušenje”, rekao je izvor.

“Jennifer se pribojava da Ben može da oseti trenutnu slabost kada ona nije tu, pa je pronašla jednostavno rešenje za to”, dodao je izvor.

U međuvremenu lepa glumica je rekla kako ne želi više dece i kako je ogromna razlika kada imate samo jedno, dvoje ili troje dece.

“Mnogo volim svoju decu, ali od kako je najmlađi Sam došao na svet 2012. godine, više nemam nimalo slobodnog vremena”, rekla je Jennifer za RadarOnline.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...