•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence: Bojim se hodanja po crvenom tepihu

Glumica Jennifer Lawrence nominovana je za Oscara u kategoriji najbolje ženske uloge i jako se veseli samoj ceremoniji a posebno zabavi koja sledi nakon dodela.

„Zbunjena sam, srećna i jako uzbuđena. Kada sam pre dve godine bila na dodeli imala sam 20 godina i nisam smela piti pa se nadam da ću uz koju čašicu vina ovaj put biti opuštenija - kaže glumica. Strahuje kako će se spotaknuti dok bude hodala crvenim tepihom jer nije vešta u hodanju u cipelama sa visokim potpeticama.

„Verujte mi, hodanje crvenim tepihom nije nimalo zabavno. Svi urlaju, gužva je i ja moram hodati u štiklama u kojima izgledam zbilja nespretno“ - priča Jennifer.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...