•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence se iz balerine pretvara u ubicu u trileru 'Red Sparrow'

Konačno je objavljen zvanični trailer za špijunski triler "Red Sparrow" u kojem će ponovo zasijati jedna od najplaćenijih glumica na svetu Jennifer Lawrence.

Filmsko ostvarenje austrijskog reditelja Francisa Lawrencea donosi priču koja je utemeljena na romanu člana CIA-e Jasona Matthewsa koji je iz ove agencije izašao 2013. godine.

Lawrence u filmu glumi Ruskinju Dominiku Egorovu koja je većinu života provela vežbajući balet. Međutim, nakon teške povrede, prisiljena je da nađe novi posao. Ona odlazi u tajnu školu ruske obaveštajne službe "Sparrow School" gde će je obučiti kako da koristi svoje telo kao oružje. Međutim, već tokom prve misije Dominika će napraviti grešku.

Reditelj Lawrence, koji inače nije ni u kakvom srodstvu s Jennifer, proslavio je američku glumicu ulogom u filmovima "The Hunger Games".

Pored nje, u filmu glume još i Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons, Ciaran Hinds i mnogi drugi. Film će premijerno biti prikazan u svetskim bioskopima 2. marta ove godine.

Prema mišljenju filmskih kritičara, priča u kojoj se Lawrence iz balerine pretvara u ubicu, mogla bi doneti glumici veliku zaradu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...