•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeremyju Renneru podmetnuli viagru tokom leta

Glumac Jeremy Renner je otkrio da je tokom jednog dugog leta greškom uzeo Viagru. Tokom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live", Renner je rekao da je od Viagre mislio da je pilula za spavanje.

Objašnjavajući kako veoma loše spava tokom dugih letova, Renner je rekao: "Morao sam da letim iz Londona u Los Angeles na veÄeru, a odmah potom da se vratim u London. To je oko deset ili 12 sati leta, a odmah ujutro sam morao raditi. Morao sam nekako da spavam. Onda mi je neko dao pilule, nešto kao pilule za spavanje. Nakon nekog vremena sam shvatio da pilula ne deluje. Mislim, delovala je, ali na drugi naÄin. Ponovo sam pogledao pilule i vidio da na njima stoji slovo V. Ne samo da nisam spavao celu noć nego sam imao i drugih problema".

Renner se našalio da više nije dobar prijatelj sa osobom koja mu je dala te pilule.

"Morao sam se umotati u ćebe kad god bih krenuo do toaleta. Bilo je sramotno. Većina drugih putnika je spavala i to je bilo dobro. Međutim, kćerka Dennisa Hoppera je bila budna i morao sam se igrati s njom. U jednom trenutku sam pomislio, 'Čekaj malo, otići ću u zatvor. Uhapsiće me. Ovo ne izgleda dobro'", kazao je Renner.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...