•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Biel ne želi majčinstvo?

Kada su se glumica Jessica Biel i pevač Justin Timberlake venčali 2012. godine mnogi su očekivali da će brzo zasnovati porodicu.

Sudeći prema navodima Justinove bake, Sadie Bomar, Jessica još uvek ne želi da se ostvari kao majka. Kako kaže, Justin insistira na deci ali Jessica iz nepoznatih razloga odugovlači.

“Justin je celi svoj život želeo da ima decu. Da se on pita imali bi dete već sutra”, kaže baka.

Ipak, magazin “Star” otkriva da baka Sadie možda nije najpouzdaniji izvor jer je od ranije poznato da snaju nije baš prihvatila najbolje.

Kada su se pre par godina u medijima pojavile spekulacije da je Jessica navodno prevarila Justina, baka je za isti tabloid izjavila da Justina oduvek smatra slobodnim momkom iako su njen unuk i glumica već godinama pre toga bili zajedno.

Nije poznato zašto baka ne može da prihvati Jessicu, kao i to da li govori istinu kada je u pitanju zasnivanje porodice.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...