•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jezički kafe Goethe-Instituta 3. novembra u Kulturnom centru Grad

Novo izdanje Jezičkog kafea Goethe-Instituta biće održano 3. novembra u 19:30 u Kulturnom centru Grad. Ovo druženje namenjeno je svima onima koji uče nemački, sa ciljem da primene svoje znanje kroz razgovor u opuštenoj atmosferi. Učesnici će kroz diskusiju moći da iskažu svoje mišljenje na određenu temu, upoznaju nove ljude, obogate svoj rečnik i da se oslobode treme od pričanja na stranom jeziku. Cilj organizatora je da učesnici pričaju što više i što slobodnije.

Jezički kafe biće organizovan u prostoriji koja je podeljena na dva dela: prvi je namenjen onima čije je znanje na nivou od A2 do B1, a drugi deo e za napredne učenike nemačkog jezika. Program vodi dvoje moderatora, studenata nemačkog, koji zadaju teme za otvorenu diskusiju. Teme su raznovrsne i menjaju se u svakom novom izdanju Jezičkog kafea, a najbolje sugestije za teme koje dolaze od samih polaznika, biće uvrštene u neka od narednih druženja.

Jezički kafe je otvoren za posetioce bez obzira na to gde uče nemački, ako je znanje na nivou A2 ili višem. Učešće je besplatno, a prijave nisu potrebne.

Goethe-Institut u Beogradu svoje kurseve nemačkoj koncipira ne samo kao učenje jezika, već i upoznavanje kulture. Nastava je raznolika i komunikativna, a govor, slušanje, čitanje i pisanje se uvežbavaju u realnim situacijama i kroz autentične tekstove.

Foto: Promo
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...