•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jezivi britanski psihološki triler Sestra (The Sister)

Jezivi britanski psihološki triler Sestra (The Sister) nova je serija na Pickbox NOW. Četvorodelna misterija zasniva se na romanu Burial pisca i scenariste Nila Krosa (Luther, Spooks), inspirisana čudnim istinitim događajem. Naime, Krosova sestra je 1985. godine imala noćnu moru o tome kako ubija beskućnika, a Kros je to iskoristio kako bi napravio sablasnu seriju.

JEZIVO I SABLASNO

Radnja serije odvija se tokom četiri noći, a svaka je epizoda puna ubistava, intrige, obmana, ukletih kuća, duhova i natprirodnih događaja. Glavni lik je dobronamerni, ali i izgubljeni Nejtan (Rasel Tovi) – čovek koji nosi strašnu tajnu i nada se da ona nikad neće biti otkrivena. Nejtana proganjaju greške koje je počinio u prošlosti, a koje se tiču nestanka sestre njegove supruge Elis (Simon Ešli).

Nakon deset godina novog braka s Holi (Amrita Ačarija), Nejtana poseti Bob (Berti Karvel), neželjeni lik iz Nejtanove prošlosti koji se pojavi sa šokantnim vestima koje pokrenu seriju katastrofalnih odluka. Ovo je jedna od onih serija zbog kojih ćete poželeti da spavate s upaljenim svetlom. Očekuje vas sablasna misterija, psihološka napetost, ali i ljubav i moguće iskupljenje.

GLUMAČKA POSTAVA

U glavnoj ulozi gledamo Rasela Tovija, koji je za ulogu Nejtana dobio same pohvale kritičara. Njegov izvrsni prikaz dobronamernog čoveka koji je zatočen u sopstvenom paklu ovu seriju čini posebno upečatljivom i sablasnom. U poslednje vreme Tovija smo mogli videti u serijama Years and Years, Him & Her, Being Human, The History Boys i Flesh and Blood.

Pored njega, tu je Berti Karvel čija smo nedavna glumačka ostvarenja gledali u serijama The Pale Horse, Doctor Foster i Baghdad Central.

U ostalim ulogama igraju Amrita Ačarija kao Holi, Nina Tusan-Vajt kao Džeki, Pol Bejzli kao Grejem, Simon Ešli kao Elis i Amanda Rut kao Džun.

Jezivu britansku triler seriju Sestra (The Sister) gledajte odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo