•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jim Carrey se izvinio američkim vlasnicima oružja zbog vređanja

Glumac Jim Carrey, dve nedelje nakon što se distancirao od svog nnovog filma "Kick-Ass 2" zbog nasilnog sadržaja, izvinio se američkim vlasnicima oružja, jer ih je izvređao u predhodnim tvitovima.

"Fanovi napadačkih pušaka, ne slažem se sa vama niti vas se bojim, ali vas volim i žao mi je što sam vas u besu nazvao svakakvim imenima. To je pogrešno", napisao je Carrey na Twitteru.

Carrey se bori za kontrolu oružja. Krajem prošlog meseca javno je objavio kako se ograđuje od daljeg promovisanja filma "Kick-Ass 2", nasilne filmske adaptacije stripa Marka Millara.

Carreyevu odluku nisu svi dočekali sa radošću. Autor "Kick-Assa", Mark Millar, napisao je poduži odgovor na Carreyeve tvitove.

"Kao što znate, Jim je strastveni borac za kontrolu oružja i ja poštujem i njegovu politiku i njegovo mišljenje, ali sam zbunjen ovom iznenadnom objavom, kao da ništa o ovom filmu nije mogao videti u scenariju još pre 18 meseci. Da, broj žrtava je veoma visok, ali film se zove 'Kick-Ass 2' i mora da ispuni očekivanja", napisao je Millar.

Filmski novinar Mike Fleming piše kako je Carrey ovim potezom "potpuno uništio priliku da ovaj film iskoristi kao platformu za razgovore o velikom broju problema sa kontrolom oružja", a pita se i koji će studio angažovati Carreya sada kada se pokazao kao "zvezda koja je unovčila veliki ček da glumi u filmu i promoviše ga, a zatim okrenula leđa drugom delu dogovora".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...