•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jim Carrey u vezi sa 24 godine mlađom Cathrionu White

Ljubav je opet pokucala na vrata Jima Carreyja. Poslednjih nekoliko meseci pedesetogodišnji glumac se zabavlja sa 26-godišnjom Cathrionu White.

“Ona je iz irskog gradića Tipperaryja, a u Los Angeles je došla kako bi izgradila karijeru na filmu. Do sada je već radila na nekoliko filmova kao pomoćnica izrade filmskih maski, a tako je upoznala i Jima pa se nada da će joj njegov status zvezde pomoći u karijeri” – kazao je izvor blizak Carreyju za RadarOnline.

Jim se 2010. razišao s dugogodišnjim partnerom Jenny McCarthy, a iza sebe ima i dva propala braka. S Melissom Womer bio je u braku od 1987. do 1995., a s Lauren Holly od 1996. do 1997.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu