•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jingle All the Way (1996)

Turbo tata (engl. Jingle All the Way) je porodična komedija sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi. Film je snimljen 1996. a režirao ga je Brajan Levant.

Hauard Langston je prodavac dušeka- radoholičar, koji ne nalazi vremena za svoju ženu Liz i svog sina Džejmija, nasuprot svom komšiji Tedu Maltinu. Nakon što prekrši obećanje da će prisustvovati sinovljevom karate ispitu, Hauard pokušava da se iskupi tako što će ispuniti Džejmijevu želju i kupiti mu igračku „Turbo- men“, popularnog dečjeg tv superheroja.

Nažalost, Hauard je obećao da će tu igračku kupiti ranije te godine ali je zaboravio. Da stvari budu komplikovanije Turbo- men igračke su popularni božićni poklon i njihove zalihe ubrzo presušuju širom zemlje. Da ne bi izneverio sina Hauard kreće u epsku avanturu kroz Mineapolis na Badnje veče kako bi sinu našao igračku. U svojoj potrazi Hauard upoznaje Majrona Larabija, poštara koji ima istu ambiciju i njih dvojica ubrzo postaju rivali u lovu na igračku...

Odlična akciona komedija u kojoj glavne uloge igraju Arnold Švarceneger i Sinbad, dvojica očeva koji su malo zakasnili sa božićnim poklonom ali koji neće štedeti ni sebe a ni druge da obećani poklon nabave po svaku cenu. Verujemo da će te uživati u ovom filmu kao što smo mi uživali.

Žanr:komedija, porodični
Godina:1996
Reziser:Brian Levant
Scenario:Randy Kornfield
Uloge:Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman
Uzrast:PG
Award:dve nagrade i 1 nominacija
Box office:129.8M USD
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...