•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedan veliki flop za Johnnyja Deppa

Nakon velikog flopa koji je doživeo s filmom 'The Lone Ranger', slično se dogodilo i s novim filmom Johnnyja Deppa.

Reč je o filmu 'Transcendence', rediteljskom debiju Wallyja Pfistera o kompjuterskom genijalcu koji se pretvara u računar.

Novi film je u prvom vikendu zaradio samo 11,5 miliona dolara, a to je ujedno i najgore otvaranje u Deppovoj karijeri. Njegov dosad najlošije prihvaćen film bio je 'Secret Window' iz 2004.

Film čije je snimanje koštalo više od 100 miliona dolara je još jedan u nizu podbačaja kao što su i prethodni 'The Rum Diary', 'Dark Shadow' i već spomenuti 'The Lone Ranger'. Ovo očito nije dobra faza u karijeri glumca koji nije imao veći hit od 2010. kada je snimio od kritike loše prihvaćenog 'Turista' sa Angelinom Jolie.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...