•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedna „Cleopatra“

Svojevremeno najveći finansijski neuspeh koji je i jedan studio doživeo, „Cleopatra“, još jednom će se oprobati na box officu, jer je uzevši u obzir reditelja Davida Finchera, i moguću glavnu glumicu Angelinu Jolie, jasno da nije reč o umetničkom, već o filmu materijalne vrednosti.

Još juna objavljen, duhovito i nenamerno smešnim naslovom preuzetim iz biografije ove velike istorijske ličnosti, „Cleopatra: A Life“ krenuo je napred obzirom da je pronađen scenarista Eric Roth. Možemo očekivati i njenu biografiju pod sledećim nazivom „Cleopatra: A Shoping.“

Ovo bi bila četvrta verzija, ako pričamo o filmskim, a ispustimo gomilu TV primeraka, nakon izgubljene neme verzije sa Thedom Barom, verzije iz 1934. sa sjajnom Claudette Colbertovom, i najčuvenijom iz 1963. sa Elizabeth Taylor.

Rothov naredni film, „Extremely Loud & Incredibly Close“, za Božić dolazi u bisokope pored i iza vas, međutim tek januara naći će se u bioskopima širom sveta i ispred vas.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...