•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joan Collins zanosna i u devedesetim

Ne znamo da li je to zbog trideset dve godine mlađeg supruga, koji joj je peti po redu, ili zbog rada na svom izgledu, ali glumica Joan Collins, u osamdeset četvrtoj godini izgleda barem tri decenije mlađe. Skoro kao da je vršnjakinja supruga Percyja Gipsona (52), koji je uz nju uvek, na svim javnim događajima.

Glumica, koja je najveću popularnost stekla ulogom Alexis u seriji “Dinastija” izjavljivala je da ništa nije radila na sebi od estetskih zahvata, već da je za njen mladoliki izgled zaslužna genetika, kao i dobra prehrana, uz puno orašastih plodova.

Takođe je kazala da redovno vođenje ljubavi podmlađuje, kao i vera u sebe:

– Odlazim u krevet rano, meditiram, jedem dobru hranu, ne pušim, ne pijem i verujem u sebe s velikom strašću. Možeš pobediti prirodu, samo ako joj pokažeš ko je gazda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...