•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joe Eszterhas optužuje Mel-a Gibson-a...

Holivudski scenarista Joe Eszterhas ljut je na Gibsona jer je odustao od filma koji su trebali da rade zajedno. Navodno je odbio film jer mrzi Jevreje, a obrušio se i na muziku Johna Lennona.

Iako je Gibson rekao kako je ovaj napravio najgori scenarijo u zadnjih 25 godina i u tome našao opravdanje, Eszterhas nije zadovoljan njegovim obrazloženjem pa je odlučio javno da se obrušiti na njega. Izneo je tako gnusne izjave koje je navodno izrekao slavni Gibson.

Naime, film 'The Maccabees' priča je o jevrejskom ratniku koji je pokorio grčku vojsku u drugom veku pre nove ere, a Eszterhas tvrdi da je Mel odbio da snima film jer mrzi Jevreje. 'Mel je čovek koji iz dna duše mrzi Jevreje! Zove ih pogrdnim imenima, ne može smisliti nikoga ko je Jevrejin. S njim sarađujem dugi niz godina, znam što govorim. Kad bismo razgovarali o nekom, on bi obvezno morao znati je li taj čovek Jevrejin ili nije', tvrdi Eszterhas.

Osim Jevreja, na meti mu je i muzika John-a Lennon-a. 'Zaslužio je da ga upucaju. Umislio je da je 'je... mesija'. Drago mi je da je mrtav', rekao je Gibson.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...