•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joel Edgerton

Joel Edgerton glumio je u filmovima Erskineville Kings, King Arthur, Ned Kelly, Star Wars Episode II: Attack of the Clones i Star Wars Episode III: Revenge of the Sith. Trenutno snima psihološki triler Felony, koji je napisao i u kome igra glavnu ulogu, a režiraće ga Metju Savil. Nedavno je završio snimanje Baz Lurmanove adaptacije dela Veliki Getsbi s Leonardom di Di Kaprijom, Tobijem Megvajerom i Keri Maligan. Od novijih filmova tu su The Odd Life of Timothy Green sa Dženifer Garner, Lajonsgejtova hvaljena borilačka drama Ratnik s Nikom Nolteom i Tomom Hardijem i prequel slavnog Karpenterevog filma Stvar sa Meri Elizabet Vinsted.

Edžerton je 2010. glumio u australijskom filmu Animal Kingdom, snažnoj kriminalističkoj drami koja je osvojila nekoliko uglednih nagrada, a on je osvojio nagradu AFI za najboljeg sporednog glumca. Sa Kejt Blanšet se u ulozi Stenlija pojavio u hvaljenoj i nagrađivanoj predstavi Tramvaj zvan želja u produkciji Sydney Theatre Company, a neke od predstava u kojima je glumio su Blackrock, Third World Blues, Love for Love i Henry IV. Sa televizije ga znamo ga ulozi Vila iz serije The Secret Life of Us, s kojom je osvojio nagradu AFI. Od ostalih filmova u kojima je glumio pomenimo sledeće: The Square, Acolytes, Whisper, Smokin’ Aces, Kinky Boots i The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello.


Filmografija:
2014 Jane Got a Gun (pre-production)
2013 The Great Gatsby (post-production)
2013 Felony (post-production)
2012 Zero Dark Thirty
2012 Bob Dylan: Duquesne Whistle (video short)
2012 The Odd Life of Timothy Green
2012 Wish You Were Here
2011/I The Thing
2011 Warrior
2011 The Cartographer (short)
2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
2010 Animal Kingdom
2010 The Thief (short)
2009 The Waiting City
2009 Separation City
2009 Dirt Game (TV series)
2008 $9.99
2008 The Square
2008 Father (short)
2008 Acolytes
2007 Spider (short)
2007 Crossbow (short)
2007/I Whisper
2007 Dangerous (TV series)
2006 Smokin' Aces
2006 Open Window
2005 Kinky Boots
2005 Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005 The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello (short)
2004 King Arthur
2003 The Night We Called It a Day
2003 Ned Kelly
2001-2002 The Secret Life of Us (TV series)
2002 Dossa and Joe (TV series)
2002 The Hard Word
2002 Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2001 The Secret Life of Us (TV movie)
2001 Saturn's Return (TV short)
2001 The Pitch (short)
2000 Sample People
2000 The Three Stooges (TV movie)
2000 Gate (short)
1999 Erskineville Kings
1996-1999 Water Rats (TV series)
1999 Dogwatch
1999 Secret Men's Business (TV movie)
1998 Bloodlock (short)
1998 Praise
1998 Wildside (TV series)
1998 Never Tell Me Never (TV movie)
1997 Fallen Angels (TV series)
1997 Big Sky (TV series)
1996 Race the Sun
1996 Loaded (short)
1995 Police Rescue (TV series)
1995 Spellbinder (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Specijalna projekcija filma "Što se bore misli moje"
Smrt djevojčice sa žigicama (2023) - uskoro
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 14. do 20. septembra
Porodični dan uz omiljene junake filma "Patrolne šape:...
Talk to Me (2022) (2022)
Holivudske legende koje gledamo na Pickbox NOW u septembru
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 21. septembra do 27....
Porodični vikend 30. septembra i 1. oktobra
Sutra svečano otvaranje 30. Međunarodnog festivala...
Specijalne projekcije trilogije "Gospodar prstenova"
„Osam očiju“ Ostina Dženingsa sniman u Srbiji...
Pred rasprodatom salom mts Dvorane održana beogradska...
Ovacije na specijalnoj projekciji filma „Što se bore...
Specijalna pretpremijera filma “Moja švajcarska...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 14. septembra do 20....
Objavljen spot za pesmu „Žeravica“ iz filma „Što se...
12. GoetheFEST u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. septembra do 4. oktobra
Saw X (2023) - uskoro
Deseti Zombie Walk sledeće subote u Beogradu
Proglašenjem najboljih filmova festivala i koncertima...
Program umetničkog filma Artist’s Film od septembra u...
Specijalna projekcija filma "Što se bore misli moje" u...
Predstava „Žensko srce u šinjelu“ Mirjane Karanović...
Les enfants des autres (2022) - uskoro
Ukrštene strip rezidencije Srbija - Francuska - Izložba...
17. Festival srpskog filma fantastike od 29. septembra do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 14. do 20....