•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Cleese će nakon 40 godina snimati nove epizode serije Falični pansion

Engleska humoristična serija "Falični pansion" (engl. Fawlty Towers) snimaće se opet nakon više od 40 godina, javlja BBC.

John Cleese, koji je igrao Basila Faličnog, vratiće se kao scenarista i glumac u seriji zajedno sa ćerkom Camillom Cleese.

Serija koja je imala dve sezone, a prikazivana je na BBC2 1975. i 1979. godine, pratila je živote hotelijera iz Torquaya, Basila i njegove supruge Sybil dok pokušavaju spasiti svoj posao u hotelijerstvu ali i brak.

Nove epizode serije će se fokusirati na to kako se cinični i sarkastični Basil snalazi u modernom vremenu.

Produkcijska kuća Castle Rock Entertainment je u utorak objavila da je sklopila ugovor sa Cleeseom o oživljavanju ove popularne televizijske serije.

U novim epizodama će se Basil i njegova ćerka, za koju je upravo otkrio da je njegova, udružiti i zajedno voditi butique hotel.

Podsećamo, slavni britanski komičar i zvezda Monty Pythona John Cleese 2017. godine je dobio Počasno Srca Sarajeva.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu