•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Wick 4 datum izlaska službeno je odložen do maja 2022. godine

Datum objavlјivanja John Wick 4 zvanično je odložen do maja 2022., a na projekat će da utiče tok zaustavlјanja koronavirusa.

John Wick 4 zvanično je odložen do maja 2022. Dugo očekivani akcioni nastavak prvobitno je bio predviđen za premijeru u maju 2021., slučajno istog dana kada je trebao da se pojavi još jedan veliki Keanu Reeves nastavak, The Matrix 4. Međutim, to je bilo pre nego što je pandemija koronavirusa primorala ceo Hollivood da se ugasi, gurajući nekoliko datuma objavlјivanja i odlažući mnoštvo produkcija. The Matrix 4, koji je bio svega četiri nedelјe u snimanju, je jedan od mnogih pogođenih projekata, koji su sredinom marta morali da pauziraju glavna snimanja.

Iako se čini da će industrija zabave biti sigurna krajem leta/početkom jeseni za kada će biti sigurno da nastavi poslovanje, nema garancija da će tada moći da se pokrenu kamere. A pošto je u to be banking još uvek ostala većina glavnih snimanja, očekivanje da John Wick 4 još neko vreme neće moći da ispuni taj datum izlaska iz maja 2021. godine. Juče je direktor John Wick 4 Chad Stahelski priznao da je odlaganje verovatno, a sada je to i zvanično.

Lionsgate je objavio da je John Wick 4 odložen do 27. maja 2022. godine, više od godinu dana nakon što je trebao da izađe. Kašnjenje znači da će film i dalјe biti klјučno letnje izdanje za Lionsgate, ilustrujući njihovo poverenje u projekat.

Ova vest do sad ne bi trebalo da postane iznenađenje. Reeves mora da završi snimanje The Matrix 4 pre nego što skoči na John Wick 4, a kao što je ranije rečeno, nemoguće je predvideti kada će se to dogoditi. Govorilo se o datumu izlaska The Matrix 4, pa je bilo gotovo nemoguće da John Wick 4 bude spreman za sledeći maj. Čak i ako The Matrix 4 može da bude pokrenuti na jesen, snimanje će verovatno biti izvedeno do kraja 2020. Prema najbolјem scenariju, John Wick 4 biće u produkciji maja 2021. Pomeranje datuma izlaska filma čini se mnogo smislenim, omogućavajući kreativnom timu potrebno vreme da sastave film. Publika ima velika očekivanja od John Wick 4, a bilo bi šteta ako bi četvrti nastavak bio požuren radi ispunjenja određenog datuma.

John Wick 4 će se u svom novom izdanju suprotstaviti Dungeons and Dragons filmu i otvoriće se nedelјu dana pre WB-ovog filma The Flash. Ako se zabrane još promene, suočiće se sa nekom velikom konkurencijom na blagajnama bioskopa (Black Panther 2 će biti star nekoliko nedelјa, a Pixar novi film zakazan za jun 2022.), ali John Wick 4 bi ipak trebalo da uradi veoma dobro za sebe komercijalno. Zahvalјujući R-rejtingu, franšiza cilјa demografiju različitu od tipične letnje sezone, omogućavajući joj da se istakne i privuče u velikim gužvama. John Wick: Chapter 3 bilo je veoma dobro čak i kada se radilo o filmovima poput Aladdin-a, tako da nema razloga da sumnjamo da John Wick 4 neće biti hit.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...