•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Wick ima novog psa

Obožavatelji filma John Wick još uvek pamte onu groznu scenu na početku filma kada grupa ruskih gangstera provali u Johnov dom i ubije štene koje mu je poklonila njegova pokojna žena kako bi se lakše nosio sa njenom smrću. Nakon krvave osvete radi smrti psa, na kraju filma John spasi još jedno štene.

Srećom, nove slike iz nastavka filma potvrđuju kako je Johnov novi ljubimac još uvek živ, iako ne znamo hoće li to biti slučaj do kraja novog filma. S obzirom na sliku koja je objavljena mogli bismo zaključiti kako John još uvek nije uspeo da pobegne od kriminalnog života i smiriti se negde sam.

Osim Keanu Reevesa koji će se vratiti u naslovnu ulogu u filmu John Wick: Chapter Two, u nastavku ćemo ponovno gledati Iana McShanea kao vlasnika hotela, Lancea Reddicka u ulozi kućepazitelja Charona i Davida Patricka Kellyja kao "čistača" Charlieja.

Osim navedenih likova, u nastavku će učestvovati ista kreativna ekipa kao u originalu, tačnije Chad Stahelski kao reditelj i Derek Kolstad, koji je napravio scenario. Protiv koga će se ovaj put boriti John Wick i hoće li njegov pas preživeti saznaćemo 10. februara 2017., kada film stiže u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...