•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp na ivici bankrota zbog raskalašenog načina života

Slavni glumac Johnny Depp ima ozbiljnih finansijskih problema, a njegovi bivši menadžeri tvrde da je razlog to što slavni glumac "ne zna s novcem" i vodi raskalašen život.

Menadžeri, sa kojima je Depp sarađivao od 1999. do početka 2016. godine, naveli su u tužbi da im slavni glumac duguje više od 560 hiljada dolara za neplaćene provizije i naknade za korišćenje kreditnih kartica, a tvrde i da ih je oštetio za 25 miliona dolara.

"Odbio je da živi u okviru svojih mogućnosti uprkos kontinuiranim upozorenjima o njegovom finansijskom stanju", kažu Deppovi bivši menadžeri ističući kako je potpuno odgovoran za finansijsku krizu s kojom se suočava.

Kažu da je Depp više od 75 miliona dolara potrošio na 14 kuća i 12 skladišta u koje je smestio svoju zbirku holivudskih suvenira.

Između ostalog je potrošio 18 miliona dolara na jahte, 4 miliona dolara na propalu izdavačku kuću, a 200 hiljada dolara mesečno troši na vožnje privatnim avionima.

Razvod sa bivšom suprugom Amber Heard koštao ga je sedam miliona dolara, a njegovi bivši menadžeri kažu da je odbijao da potpiše predbračni ugovor.

Njegovi advokati su u tužbi naveli da je izgubio milione dolara zbog prevara i loših ulaganja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...