•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp pristao nagodbom da plati Amber Heard 9 miliona eura

Holivudski par Johnny Depp i Amber Heard dogovorili su sporazumni razvod braka poručivši da nijedno nije planiralo da izazove fizičku niti emocionalnu štetu drugome. Daily Mail piše da nagodba uključuje blizu devet miliona eura koje glumac mora platiti uskoro bivšoj supruzi.

Glumica će povući tužbu protiv Deppa za nasilje i razvod će biti obavljen sasvim privatno.

U zajedničkom saopšenju su istakli: "Naša veza je bila neverovatno strasvena, povremeno nestabilna, ali uvek zasnovana na ljubavi. Nijedna strana nije iznela lažne optužbe zbog finansijske dobiti. Nije postojala namera da jedno drugom nanesemo fizičku ili emocionalnu štetu".

Heard je navela i da će novac od razvoda donirati u humanitarne svrhe.

Pedesettrogodišnji glumac je sve vreme negirao optužbe supruge za fizičko zlostavljanje, a njihov brak, u kojem nisu imali dece, biće okončan nakon tek 18 meseci. Depp iz prethodne veze sa francuskom pevačicom i modelom Vanessom Paradis ima dvoje dece.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...