•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp se izvinio zbog šale o ubistvu Trumpa: Samo sam zabavljao ljude

Nakon što je pre par dana pred publikom Glastonbury festivala u Velikoj Britaniji govorio o ubistvu američkog predsednika Donalda Trumpa, glumac Johnyy Depp se izvinio zbog reči koje je izgovorio.

Podsećanja radi, Depp je publiku na festivalu upitao: "Kad je poslednji put glumac ubio predsednika? Nije dugo, možda je vreme?".

"Izvinjavam se zbog neukusne šale koju sam izgovorio o predsedniku Trumpu. Nisam to rekao kao da imam neku nameru. Samo sam pokušavao da zabavim publiku, a ne nekoga da uvredim", rekao je Depp koji inače nije veliki fan predsednika Trumpa.

Glumac je već ranije nazivao Trumpa "derištem" i govorio kako mu "treba pomoć", ali njegove zadnje reči posebno su uznemirile američku javnost. S obzirom da se pretnje prema predsedniku u Americi kažnjavaju zatvorom ili novčanom kaznom, Depp je spustio loptu i izvinio se pre dizanja veće prašine.

Bela kuća je osudila Deppove reči i pozvala sve druge slavne ličnosti u Hollywoodu da progovore "protiv teške retorike koja je usmerena direktno prema predsedniku koji je demokratski izabran". Na kraju, protiv Deppa nisu preduzete nikakve mere.

Podsećamo, Depp je govorio o ubistvu predsednika po uzoru na ono koje je počinio John Wilkea Booth kada je ubio predsednika Abrahama Lincolna 14. aprila 1865. u pozorištu Ford u Washingtonu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....